ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στη Villa Dolphins οργανώνουμε για σας δραστηριότητες, ώστε να κάνουμε πιο "ζωντανές" και πιο "δυναμικές" τις διακοπές σας:

* Κάνουμε τον περίπλου του Πόρου, για να μπορέσετε να δείτε όλη την κρυμμένη ομορφιά του νησιού μας και να κολυμπήσετε σε απόμακρους κολπίσκους με γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα νερά, στους οποίους δεν υπάρχει πρόσβαση με άλλον τρόπο.

* Μπορείτε να κάνετε ιππασία.

* Διοργανώνουμε ημέρες ψαρέματος με παραδοσιακό ψαροκάϊκο, με την καθοδήγηση επαγγελματία ψαρά, στους πλούσιους ψαρότοπους, που υπάρχουν γύρω από το νησί μας.

* Εξορμούμε με ποδήλατα για να εξερευνήσουμε το εσωτερικό του νησιού ή να επισκεφτούμε, το Μοναστήρι, το Νεώριο, το Λιμανάκι της Αγάπης, το Ρώσικο Ναύσταθμο ή ακόμα και την Πόλη του Πόρου.

* Οργανώνουμε ημερήσια ταξίδια στα άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, τις Σπέτσες, την Αίγινα και το γραφικό Αγκίστρι.

* Οργανώνουμε, επίσης, ημερήσιες εκδρομές με νοικιασμένο αυτοκίνητο η μίνι λεωφορείο σε αρχαιολογικές περιοχές όπως είναι οι Βασιλικοί τάφοι της Μαγούλας και η Αρχαία τροιζήνα, η Αρχαία Επίδαυρος, η Αρχαία Κόρινθος, οι Μυκήνες κ.λ.π.